Menu Sluiten

Seishin budo bied judo aan voor jong en oud!

Seishin budo is een erkende judoschool met enthousiaste judoleraren die gediplomeerd zijn. Seishin budo zit gevestigd in de Westhof. De ruimte is geweldig en alles wordt goed onderhouden en schoongemaakt. De samenstelling van een mooie zaal en de nieuwe judomat (Tatami) is geweldig om op te judoën.

 

Judoleraren:

Rody Zuidgeest  4e Dan (judoleraar B /Trainer coach B)

Hallo mijn naam is Rody Zuidgeest, ik ben 28 jaar oud en woon in Honselersdijk.
Ik zit al sinds mijn 4e op judo en doe dit nog steeds met veel plezier. Op mijn 15e behaalde ik mijn 1e dan (zwarte band). Op mijn 16e kreeg ik de kans om zelfstandig les te geven. Ik was 22 toen ik begon met Seishin budo op te starten. Nadat ik mijn studie Sport en bewegen MBO 4 had

 afgerond begon ik mijn eigen bedrijf. Met mijn bedrijf geef ik ook les op scholen en bedrijven. Ik geef nu zo’n 35 a 40 uur in de week les. Naast Seishin budo werk ik als jeugdsportcoordinator in gemeente Den haag. Ik vind het werken met kinderen geweldig, iedere les is weer anders en dat maakt het zo leuk. Ik ga mijn uiterste best doen om van Seishin budo een goede, sfeervolle, prestigieuze judo school te maken.

 

Ben Schuurman  3e dan (judoleraar A)

Hallo mijn naam is Ben Schuurman en ik ben 24 jaar oud en woon in Den Haag. Ik zit al sinds mijn 4e op judo en doe dat nog steeds met veel plezier! Ik heb altijd mee gedaan aan toernooien in zowel het binnen als buitenland, mijn hoogtepunten zijn dat ik kampioen van Zuid-Holland ben geworden en 5de van Nederland. Op mijn 15e haalde ik de 1e dan (zwarte band) en op mijn 17e en 19e mijn 2e dan en 3e dan judo. Daarnaast heb ik de HBO studie Sportkunde/ Sportmanagement afgerond. Ik vind het heel leuk om les te geven aan kinderen en ze elke les wat nieuws aan te leren.

 

Melizano de brito Lopes 2e dan (judoleraar A)

Hallo mijn naam is Melizano de brito Lopes en ik ben 27 jaar oud en woon in Den Haag. Sinds 2010 beoefen ik MMA (mixed martial arts) en vanaf 2015 ben ik begonnen met judo.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij meester Rody en dankzij hem heb ik mijn 2e dan en judoleraar A diploma kunnen halen.

Ik heb mijn sport en bewegen mbo 4 afgerond en heb nu mijn eigen bedrijf waarmee ik lessen judo en zelfverdedigings lessen verzorg.

Ik versterk het team met veel plezier.
Ik zorg ervoor dat de kinderen op een veilige en vertrouwde manier les krijgen.