Menu Sluiten

Seishin budo bied judo aan voor jong en oud!

Seishin budo is een erkende judoschool met enthousiaste judoleraren die gediplomeerd zijn. Seishin budo zit gevestigd in de Westhof. De ruimte is geweldig en alles wordt goed onderhouden en schoongemaakt. De samenstelling van een mooie zaal en de nieuwe judomat (Tatami) is geweldig om op te judoën.

 

Judoleraren:

Rody Zuidgeest  4e Dan (judoleraar B /Trainer coach B)

Hallo mijn naam is Rody Zuidgeest, ik ben 29 jaar oud en woon in Honselersdijk.
Ik zit al sinds mijn 4e op judo en doe dit nog steeds met veel plezier. Op mijn 15e behaalde ik mijn 1e dan (zwarte band). Op mijn 16e kreeg ik de kans om zelfstandig les te geven. Ik was 22 toen ik begon met Seishin budo op te 

starten. Nadat ik mijn studie Sport en bewegen MBO 4 had

 afgerond begon ik mijn eigen bedrijf. Met mijn bedrijf geef ik ook les op scholen en bedrijven. Ik geef nu zo’n 35 a 40 uur in de week les. Naast Seishin budo werk ik als jeugdsportcoordinator in gemeente Den haag. Ik vind het werken met kinderen geweldig, iedere les is weer anders en dat maakt het zo leuk. Ik ga mijn uiterste best doen om van Seishin budo een goede, sfeervolle, prestigieuze judo school te maken.

 

 

 

Ben Schuurman  3e dan (judoleraar A)

Hallo mijn naam is Ben Schuurman en ik ben 26 jaar oud en woon in Den Haag. Ik zit al sinds mijn 4e op judo en doe dat nog steeds met veel plezier! Ik heb altijd mee gedaan aan toernooien in zowel het binnen als buitenland, mijn hoogtepunten zijn dat ik kampioen van Zuid-Holland ben geworden en 5de van Nederland. Op mijn 15e haalde ik de 1e dan (zwarte band) en op mijn 17e en 19e mijn 2e dan en 3e dan judo. Daarnaast heb ik de HBO studie Sportkunde/ Sportmanagement afgerond. Ik vind het heel leuk om les te geven aan kinderen en ze elke les wat nieuws aan te leren.

 

 

 

Daniël Wilshaus 1e Dan (Judo assistent leraar)

Hallo, ik ben Daniël  Wilshaus, 16 jaar en woon in Poeldijk. Sinds mijn 6e train ik bij meester Rody. Dit jaar mag ik op voor mijn eerste dan (zwarte band). Ik zit in mijn laatste jaar van mavo, en wil daarna door naar MBO sport en bewegen niveau 4. In mijn tweede jaar zal ik als keuze arrangement kiezen voor judoleraar A. Toen ik 10 jaar oud was ben ik op de zaterdag ochtend gaan helpen om de allerkleinste judoka’s les te geven. Dit doe ik nog steeds met veel plezier en hoop een goede leraar te worden.

 

 

 

 

Dennis Vis, 1e Dan

Locatie: Poeldijk ( en Naaldwijk)

Hallo, mijn naam is Dennis Vis. Ik ben 37 jaar oud en woon in Naaldwijk,

samen met mijn vriendin en drie kinderen (11, 2 en 0 jaar oud).
Op mijn 8e ben ik begonnen met judo. Dit heb ik gedaan tot ik 16 jaar oud was. 

Ik heb bij Seishin Budo aangeklopt met een witte band en een jaar later was die weer netjes blauw. 
Na een jaar heb ik mijn bruine band gehaald en het jaar daarop mijn zwarte band (1e Dan).

Volgend jaar mag ik examen doen voor mijn 2e Dan en kan ik de lerarenopleiding beginnen. In de tussentijd mag ik Rody helpen als hulp-/invalmeester. Dit doe ik inmiddels al ruim een jaar en ik vind het geweldig om met de kids te werken! Ik hoop de komende jaren het aantal lesuren uit te kunnen breiden en wellicht ooit een nieuwe Seishin-locatie te starten om zo nóg meer kinderen kennis te laten maken met mijn passie: Judo.